(2019. szeptember 11. szerda) nap bejegyzései

Feldöntötte a robogót

Garázdaság miatt indult büntetőeljárás egy 29 éves férfi ellen, a Veszprémi Rendőrkapitányság befejezte az ügyben folytatott vizsgálatot. Ahogy arról korábban beszámoltunk, Veszprém belvárosából bejelentés érkezett a rendőrségre 2019. július 12-én késő este arról, hogy ott két fiatal férfi viselkedését a bejelentő szóvá … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális | Hozzászólás most!

Tolatva gázolt

A Veszprémi Rendőrkapitányság befejezte az ügyben folytatott vizsgálatot. Az eljárás adatai alapján egy 60 éves férfi 2018. december 17-én reggel tehergépkocsival közlekedett Veszprém belterületén egy lezárt építési területen. A munkaterület megközelítése során a járművel hátramenetet végzett egy havas-jeges felületű meredek … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális | Hozzászólás most!

Két nap alatt három

A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai őrizetbe vették azt a 22 éves hajmáskéri férfit, aki 48 órán belül háromszor garázdálkodott Veszprémben. Az eljárás adatai alapján egy 22 éves hajmáskéri lakos 2019. szeptember 6-án 19 óra körül a veszprémi autóbusz-állomáson odament egy fiúhoz, … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális | Hozzászólás most!

Az eltiltás hatálya alatt vezetett

A Zirci Rendőrőrs járőrei 2019. szeptember 7-re virradó éjszaka Zirc belterületén ellenőrzés alá vontak egy gépjárművet és annak vezetőjét. A rendőrök az igazoltatás során megállapították, hogy a 32 éves zirci sofőr nem rendelkezik érvényes vezetői engedéllyel, mert a járművezetéstől eltiltás … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális | Hozzászólás most!