2019. szeptember hónap bejegyzései

Kiemelt figyelem a gyalogosokra EDWARD napon

A Veszprém megyei rendőrök a gyalogos-átkelőhelyeknél segítették a közlekedést és baleset-megelőzési előadásokat tartottak. Az európai közlekedési rendőrségi hálózat (TISPOL) 2019-ben szeptember 26-ra hirdette meg az EDWARD napot (European Day Without a Road Death – Európai Nap Közúti Áldozatok Nélkül). Az … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Baleset-megelőzés | Hozzászólás most!

Egyedi azonosító jel meghamisítása Veszprémben

A helyi rendőrkapitányság munkatársai eljárást indítottak egy 23 éves helyi férfival szemben. A járőrök 2019. szeptember 26-án 18 óra körül Veszprém belterületén ellenőriztek egy személyautót, és igazoltatták annak vezetőjét. Az intézkedés során a rendőrök megállapították, hogy az autóra egy másik … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális | Hozzászólás most!

Hangfalat és krumplit is lopott

A veszprémi nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki azt a 21 éves dudari férfit, aki az elmúlt hónapokban családi házakból, melléképületekből és gépkocsiból is lopott. Az eljárás adatai szerint 2019. áprilisa és 2019. szeptember 24-e közötti időszakban a 21 éves dudari férfi … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális | Hozzászólás most!

Szállásadójától lopott, elfogták

A Veszprémi Rendőrkapitányság lopás miatt indított büntetőeljárást egy 30 éves budapesti férfi ellen. Az eljárás adatai szerint egy 30 éves budapesti lakos 2019. szeptember 14. és szeptember 15. között Bakonybélben, szállásadója családi házának kazánházát feltörte, és onnan különböző műszaki cikkeket … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális | Hozzászólás most!

Kápolnából lopott

Egy 25 éves férfit hallgattak ki gyanúsítottként a veszprémi nyomozók. Az eljárás adatai szerint a 25 éves veszprémi férfi 2019. szeptember 24-én a délelőtti órákban az egyik veszprémi kápolnában a sértett figyelmetlenségét kihasználta, és annak őrizetlenül hagyott táskájából ellopta pénztárcáját … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális | Hozzászólás most!