2019. április hónap bejegyzései

Angol rendszámot szerelt fel magyar utánfutójára

Egyedi azonosító jellel visszaélés miatt indult büntetőeljárás egy 38 éves kisbéri férfi ellen. A járőrök 2019. április 15-én 12 óra körül Gyulafirátót belterületén igazoltattak egy személygépkocsival és a hozzá kapcsolt utánfutóval közlekedő kisbéri lakost. Az intézkedés során a rendőrök megállapították, … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális | Hozzászólás most!

Ittasan rugdosta a hulladéktárolót, a rendőrök elfogták

Garázdaság miatt indult büntetőeljárás egy 20 éves porvai férfi ellen, a Veszprémi Rendőrkapitányság befejezte az ügyben folytatott vizsgálatot. Az eljárás adatai alapján 2019. március 16-án az éjszakai órákban egy 20 éves porvai lakos Veszprém belterületén a kihelyezett hulladéktárolókat rugdalta. Két … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális | Hozzászólás most!

Terepkutatási gyakorlat a zirci erdőben

A gyakorlat célja nem csak a bűnügyek eredményes felderítése, hanem a Bakonyban eltévedt turisták felkutatása is volt. A Veszprémi Rendőrkapitányság terepkutatási gyakorlatot rendezett 2019. április 11-én Zircen, a Pintér-hegyen. A fiktív bűneset alapján az állomány feladata a növényzetben elrejtett bűnjelek … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális | Hozzászólás most!

Sötét árnyék – jelnyelvi tolmáccsal

A Veszprémi Rendőrkapitányság új baleset-megelőzési kisfilmjében Rékasi Károly színművész és közlekedési balesetekben elhunytak hozzátartozói szólalnak meg. 2017 novemberében beszámoltunk arról, hogy Pintér József címzetes rendőr főtörzszászlós, a Veszprémi Rendőrkapitányság baleset-helyszínelője megelőzési kisfilmet készített azzal a céllal, hogy felhívja a figyelmet … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális | Hozzászólás most!

Egy órán belül elfogták a telefontolvajt

Üzletszerűen elkövetett lopás miatt indult büntetőeljárás egy 59 éves veszprémi férfi ellen. Egy veszprémi üzletből érkezett a bejelentés a rendőrségre 2019. április 8-án 14 óra körül, hogy ismeretlen tettes a bolt alkalmazottjának több mint harmincezer forint értékű mobiltelefonját eltulajdonította a … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális | Hozzászólás most!