2019. március hónap bejegyzései

Ittasan vezetett, balesetet okozott, majd elhagyta a helyszínt

Ittas járművezetés miatt indult büntetőeljárás egy 26 éves veszprémi férfi ellen, aki Zircen okozott balesetet. A nyomozás adatai alapján egy 26 éves veszprémi lakos 2019. március 24-én hajnali 3 óra körüli Zirc belterületén közlekedett személygépkocsijával. Haladása során járművével letért az … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális | Hozzászólás most!

Ajánljon ön is helyszínt a 2019-es Speedmarathonhoz!

A rendőrség várja az állampolgárok javaslatait az idei ellenőrzési helyekre, ahol az egész Európát érintő kampányhoz kapcsolódva 2019. április 3-tól egy napig mérik a Magyarország útjain közlekedők sebességét. Az Európai Közlekedésrendészeti Szervek Hálózata, a TISPOL kezdeményezéséhez csatlakozva a magyar rendőrség … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális | Hozzászólás most!

Autókat tört fel, elfogták

A veszprémi rendőrök negyedórán belül elfogták azt az ózdi férfit, aki két parkoló gépkocsiból is lopni akart. Egy veszprémi lakótelepről érkezett bejelentés a rendőrségre 2019. március 20-án késő este, hogy egy férfi betörte egy parkoló autó ablakát, letörte annak egyik … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális | Hozzászólás most!

Kábítószergyanús anyag a hátizsákban

A veszprémi nyomozók három fiatal férfi ellen indítottak eljárást. A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai szolgálatellátásuk során 2019. március 20-án este egy veszprémi ingatlanban intézkedés alá vonták az ott tartózkodó 24 éves pénzesgyőri és 20 éves zirci férfiakat, valamint a társaságukban lévő … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális | Hozzászólás most!

Egy autóbalesetet követően lepleződött le

A veszprémi rendőrök megállapították, hogy a sofőrt körözik és aznap lopott is. Bejelentés érkezett a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2019. március 16-án dél körül, hogy a 82-es számú főút 26. kilométerszelvényében, Zirc és Csesznek között közlekedési baleset történt. A … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális | Hozzászólás most!