2019. február hónap bejegyzései

Bűnmegelőzési séta a királynék városában

A veszprémi rendőrök városnézéssel egybekötött prevenciós programokat szerveztek a helyi nyugdíjasok és általános iskolások számára. A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai az Áldozatok világnapja alkalmából 2019. február 22-én délelőtt prevenciós célú városnézésre hívták a helyi időseket és a fiatalokat egyaránt. Két sétát … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Bűnmegelőzés | Hozzászólás most!

Kábítószergyanús anyag a ruházatban

A veszprémi nyomozók gyanúsítottként hallgattak ki egy 21 éves helyi férfit. A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai a Készenléti Rendőrség beosztottaival közös szolgálatellátásuk során 2018. február 18-án délután egy veszprémi áruház parkolójában több személyt igazoltattak. Ennek során egyikőjük ruházatából egy dohánymorzsoló és … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális | Hozzászólás most!

RENDSZERESEN LOPTA A MOGYORÓKRÉMET

Üzletszerűen elkövetett lopás miatt indult büntetőeljárás egy 42 éves szentgáli férfi ellen. A Veszprémi Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát. Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, egy veszprémi áruházból érkezett a bejelentés a rendőrségre 2018. november 10-én délután, hogy bolti tolvajt tartóztattak fel. … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális | Hozzászólás most!

HATBÓL KETTŐ

Az elmúlt 24 órában a Veszprém megyei rendőrök hat ittas járművezetővel szemben intézkedtek, közülük kettő balesetet okozott. Veszprémben, az Almádi úton közlekedett egy 19 éves fiatal az általa vezetett Ford gyártmányú személygépkocsival 2019. február 10-én 1 óra 34 perc körül, … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális | Hozzászólás most!

ELVITTE A PULTON FELEJTETT PÉNZTÁRCÁT

A veszprémi rendőrök két órán belül elfogták a lopással gyanúsított 43 éves helyi férfit. Egy veszprémi élelmiszerbolt alkalmazottja értesítette a rendőrséget 2019. február 9-én 12 óra körül, hogy az egyik vásárló pénztárcáját a benne lévő személyes iratokkal, illetve több tízezer … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális | Hozzászólás most!