2019. január hónap bejegyzései

Sérült férfinak segítettek

A zirci rendőrök kórházba szállítottak egy súlyosan megsérült férfit, aki Olaszfalu közelében gyalogolt az út szélén. A Zirci Rendőrőrs munkatársai gépkocsizó járőrszolgálatuk ellátása során 2019. január 30-án délelőtt Olaszfalu külterületén egy egyedül gyalogló személyre lettek figyelmesek, akit intézkedés alá vontak. … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális | Hozzászólás most!

PET-palackkal ütötte meg a sofőrt

A Veszprémi Rendőrkapitányság befejezte annak az ügynek a vizsgálatát, melyet egy 27 éves szlovák állampolgárral szemben folytatott. Az eljárás adatai alapján a gyanúsított egy személygépkocsi utasaként közlekedett Szlovákiából a Balaton irányába 2018. július 30-án, a férfi az autó hátsó ülésén, … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális | Hozzászólás most!

2019 Januári hírlevél

Kategória: Hírlevél | Hozzászólás most!

Interneten hirdette a tűzifát

A Veszprémi Rendőrkapitányság befejezte annak az ügynek a vizsgálatát, melyet egy 23 éves pécsi nővel szemben folytatott. A nyomozás adatai alapján a gyanúsított 2018 májusától augusztusáig egy internetes aukciós oldalon, illetőleg a közösségi médiában hirdetett tűzifát eladásra. A hirdetésekre jelentkező … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális | Hozzászólás most!

Lakatlanul maradt lakásba tört be

A veszprémi rendőrök lakásán fogták el a bűncselekményt elkövető 59 éves férfit. Egy veszprémi férfi tett bejelentést a rendőrségre 2019. január 22-én a reggeli órákban, hogy édesapja lakásába az éjszaka folyamán ismeretlen tettes betört, és onnan több ezer forint készpénzt, … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális | Hozzászólás most!