2018. december hónap bejegyzései

Kávés csoki a balesetek megelőzéséért

Rendhagyó közlekedésbiztonsági akciót tartottak a veszprémi rendőrök. A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai 2018. december 19-én 18 órától baleset-megelőzési ellenőrzést tartottak a 82-es számú főút gyulafirátóti szakaszán. Az akció lényege az volt, hogy a hosszú úton lévő – hazánkba érkező, hazatérő vagy … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Baleset-megelőzés | Hozzászólás most!

Elvitte a létrát, majd eladta

Lopás vétség miatt folytattak eljárást egy 36 éves férfi ellen, a Veszprémi Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát. A nyomozás adatai szerint egy 36 éves veszprémi lakos 2018. szeptember 4-én a késő esti órákban bement egy helyi családi ház udvarára oly … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális | Hozzászólás most!

Vagyonvédelem a nyugdíjas karácsonyon

A veszprémi rendőrök a lakásbetörések és a bankkártyával összefüggő bűncselekmények megelőzésére hívták fel az idősek figyelmét. A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai 2018. december 19-én délután az Agóra Veszprém Városi Művelődési Központ aulájában várták a nyugdíjas karácsony rendezvényre érkező vendégeket, illetve az … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális | Hozzászólás most!

Kerékpárúton ütközött

A Veszprémi Rendőrkapitányság befejezte annak az ügynek a vizsgálatát, amelyet egy 24 éves zirci férfival szemben folytattak. Az eljárás adatai alapján a zirci férfi 2018. október 19-én délután tehergépkocsival közlekedett Veszprém belterületén, a Bakonykert lakópark felől a József Attila utca irányába. … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális | Hozzászólás most!

Úton volt a Mobil Bűnmegelőzési Centrum

Szentgálon, Herenden és Veszprémben is jártak a megelőzési szakemberek. A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai 2018. december 13-án több települést is felkerestek a Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács által biztosított Mobil Bűnmegelőzési Centrummal. Az első állomás Szentgál volt, ahol olyan idős embereket kerestek fel, … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Bűnmegelőzés | Hozzászólás most!