(2018. november 19. hétfő) nap bejegyzései

Graffitisek rendőrkézen

A rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki azt a két 19 éves férfit, akik gyermekkorú társukkal a vendéglő falától a közterületi szemetesig számos helyen graffitiket készítettek Hajmáskéren. Állampolgári bejelentés érkezett a rendőrségre 2018. november 12-én arról, hogy Hajmáskér belterületén az épületek falára, … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális | Hozzászólás most!

Gyalogosokat ütött el a zebrán

Súlyos sérüléseket szenvedett az a két nő, akiket egy személygépkocsi Veszprém egyik gyalogos-átkelőhelyénél ütött el. A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján 2018. november 14-én 7 óra körül Veszprém belterületén közlekedett személygépkocsijával egy 40 éves helyi lakos. Haladása során – eddig … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális | Hozzászólás most!

Sínekre hajtott, a vonat nekiment autójának

Ittas járművezetés és vasúti közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény elkövetése miatt indított eljárást a Veszprémi Rendőrkapitányság. Az eljárás adatai alapján egy 26 éves helyi lakos 2018. november 12-én 18 óra körül személygépkocsijával Hajmáskér belterületén közlekedett. Haladása során járművével az úttesten meg … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális | Hozzászólás most!