2018. november hónap bejegyzései

Panziókból lopott

Több rendbeli lopás bűntett és lopás vétség miatt indult büntetőeljárás egy 61 éves cseh állampolgár ellen, a Veszprémi Rendőrkapitányság befejezte az ügyben folytatott vizsgálatot. Mit ahogy arról korábban beszámoltunk, egy pannonhalmi és egy zirci panzióból is érkezett bejelentés a rendőrségre, … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális | Hozzászólás most!

Vagyonvédelemmel egybekötött nyugdíjas találkozó Veszprémben

Nyugállományba vonult rendőrségi alkalmazottak találkoztak a Veszprémi Rendőrkapitányságon, a program része volt egy bűnmegelőzési bemutató is. A Veszprémi Rendőrkapitányság 2018. november 28-án délután a szervezet nyugállományú rendőreit és közalkalmazottjait látta vendégül. A nyugdíjas munkatársakat a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság aulájában fogadták a szervezők, ahol … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális | Hozzászólás most!

Graffitisek rendőrkézen

A rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki azt a két 19 éves férfit, akik gyermekkorú társukkal a vendéglő falától a közterületi szemetesig számos helyen graffitiket készítettek Hajmáskéren. Állampolgári bejelentés érkezett a rendőrségre 2018. november 12-én arról, hogy Hajmáskér belterületén az épületek falára, … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális | Hozzászólás most!

Gyalogosokat ütött el a zebrán

Súlyos sérüléseket szenvedett az a két nő, akiket egy személygépkocsi Veszprém egyik gyalogos-átkelőhelyénél ütött el. A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján 2018. november 14-én 7 óra körül Veszprém belterületén közlekedett személygépkocsijával egy 40 éves helyi lakos. Haladása során – eddig … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális | Hozzászólás most!

Sínekre hajtott, a vonat nekiment autójának

Ittas járművezetés és vasúti közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény elkövetése miatt indított eljárást a Veszprémi Rendőrkapitányság. Az eljárás adatai alapján egy 26 éves helyi lakos 2018. november 12-én 18 óra körül személygépkocsijával Hajmáskér belterületén közlekedett. Haladása során járművével az úttesten meg … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális | Hozzászólás most!