2018. október hónap bejegyzései

Kifosztás Veszprémben

A bejelentéstől számított három órán belül elfogták a veszprémi rendőrök a trükkös tolvajt, aki egy idős nő pénzét vette el. A nyomozás adatai szerint az idős nő 2018. október 26-án délelőtt a veszprémi autóbusz-pályaudvaron a bankautomatából pénzt vett fel. Ezt követően … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális | Hozzászólás most!

Házhoz mentünk Herenden

Veszprém megyében folytatódott a rendőrségi bűnmegelőzési program. A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai 2018. október 25-én délelőtt Herenden, a helyi művelődési házban fogadtak 120 általános iskolást, akik hat különböző állomáson a biztonságukat érintő témákban vehettek részt interaktív foglalkozásokon. Ezt követően a nyugdíjas … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális | Hozzászólás most!

Biztonságban mindenszentek és halottak napján

A Veszprém megyei rendőrök a polgárőrökkel és a közterület felügyeletek munkatársaival együttműködve segítik a biztonságos közlekedést a temetők környékén, valamint közös járőrszolgálatot látnak el a jogsértések megelőzése érdekében. A korábbi évekhez hasonlóan mindenszentek és halottak napja alkalmából a Veszprém Megyei … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Bűnmegelőzés | Hozzászólás most!

Mindenszentek és halottak napja

Bűnmegelőzési ajánlások a temetők látogatói részére A Veszprémi Rendőrkapitányság fokozott rendőri jelenléttel készül 2018. októbere utolsó és novembere első napjainak temetőlátogatásaira. A szolgálatban lévő állomány fő feladata a közlekedés segítése, illetőleg a vagyon elleni bűncselekmények megelőzése, megszakítása. Ennek érdekében nem … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Bűnmegelőzés | Hozzászólás most!

Elvitte az autót, majd összetörte

A bejelentést követő négy órán belül elfogták a veszprémi rendőrök a 32 éves zirci elkövetőt. Az eljárás adatai szerint egy 32 éves zirci férfi 2018. október 21-én este egy veszprémi családi ház udvaráról a tulajdonos tudta és beleegyezése nélkül – … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális | Hozzászólás most!