2018. október hónap bejegyzései

Autókat vittek el, balesetet okoztak és még a helyszínt is elhagyták

Jármű önkényes elvétele bűntett és közúti cserbenhagyás vétség miatt folytattak eljárást egy 25 éves halimbai és egy 19 éves ajkai férfi ellen, a veszprémi rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát. Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, a gyanúsítottak 2018. május 4-én délután … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális | Hozzászólás most!

Cseszneken és Herenden is tanácskoztak

Ülést tartott a Zirci és a Veszprémi Járási Közbiztonsági Egyeztető Fórum. A Zirci Járási Közbiztonsági Egyeztető Fórum 2018. október 8-án a Cseszneki Polgármesteri Hivatalban tartotta ülését, ahol a megjelent polgármesterek és a fórumot alkotó szervezetek képviselői a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális | Hozzászólás most!

Veszprémi rendőrök az idősek biztonságáért

Vagyonvédelmi előadásokat hallgathattak meg a szépkorúak. A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai 2018. október 1-jén, az idősek világnapján egy helyi szociális intézményben tartottak az áldozattá válás megelőzését szolgáló előadást az idősek részére. Ennek keretében kitértek az egészségügyi állapotfelmérésre hivatkozva elkövetett csalásokra, illetve … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális | Hozzászólás most!

Dunántúli lakásokba törtek be

Huszonnégy rendbeli lopás bűntett és nyolc rendbeli lopás vétség miatt folytattak eljárást két cseh állampolgár ellen, a Veszprémi Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát. Mint ahogy arról korábban már beszámoltunk, összehangolt rendőri akció keretében 2017. november 15-én a Veszprémi Rendőrkapitányság nyomozói … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális | Hozzászólás most!

Ittasan döntött ki egy jelzőtáblát

A rendőrök ittas állapotban elkövetett járművezetés vétség miatt folytattak nyomozást egy 67 éves férfi ellen, a Veszprémi Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát. Mint, ahogy arról már korábban beszámoltunk, a 67 éves helyi férfi 2018. április 14-én este ittas állapotban közlekedett … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális | Hozzászólás most!