(2018. szeptember 12. szerda) nap bejegyzései

MOZGÁSBAN AZ ERŐ

Kategória: Aktuális | Hozzászólás most!

Rendőrök segítik a közlekedést az iskolák környékén

A veszprémi rendőrök szeptember hónapban a frekventált helyen lévő iskolák előtt segítik a gyermekek biztonságos közlekedését. A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai a közlekedési szempontból veszélyeztetett oktatási intézmények környékén fokozott rendőri jelenlétet biztosítanak a reggeli érkezési és a délutáni távozási időpontokban. Az elmúlt … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális | Hozzászólás most!

Veszprémben járt a balesethelyszínelő

Pintér József, a Veszprémi Rendőrkapitányság balesethelyszínelője egyetemi hallgatóknak tartott előadást a biztonságos közlekedésről. A helyi Pannon Egyetemen tartott közlekedésbiztonsági előadást 2018. szeptember 10-én a Veszprémi Rendőrkapitányság balesethelyszínelője. Pintér József címzetes rendőr főtörzszászlós egy általa készített kisfilm segítségével mutatta be a diákoknak, hogy milyen … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális | Hozzászólás most!

SÖRÖSÜVEGGEL RONGÁLT

Garázdaság miatt indult büntetőeljárás egy ukrán férfi ellen, az ügyben folytatott vizsgálatot a Veszprémi Rendőrkapitányság befejezte. Az eljárás adatai szerint a 36 éves férfi 2018. augusztus 21-én Veszprém egyik belvárosi vendéglátóhelyének teraszán egy sörösüveggel megrongálta az ott található padot, melynek … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális | Hozzászólás most!