(2018. szeptember 3. hétfő) nap bejegyzései

Lopás vétsége miatt indult büntetőeljárás egy 40 éves debreceni férfi ellen

Lopás vétsége miatt indult büntetőeljárás egy 40 éves debreceni férfi ellen, az ügyben folytatott vizsgálatot a Veszprémi Rendőrkapitányság befejezte. Egy állampolgár értesítette a rendőrséget 2018. július 5-én az esti órákban, hogy arra lett figyelmes, amint Veszprém belvárosában ismeretlen személy egy … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális | Hozzászólás most!

NEM LÉTEZŐ TELEFONOKAT KÍNÁLT ELADÁSRA AZ INTERNETEN

Üzletszerűen elkövetett csalás miatt indult büntetőeljárás egy 19 éves szarvasi férfi ellen, a Veszprémi Rendőrkapitányság befejezte az ügyben folytatott vizsgálatot. Egy zirci lakos bejelentése alapján indult ismeretlen tettes ellen eljárás, aki 2017. október 20-án az egyik apróhirdetési oldalon meghirdetett egy … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális | Hozzászólás most!

Zircen egész évben elérhetőek lesznek a prevenciós kiadványok

Változik a bűnmegelőzési minicentrum nyitvatartási ideje. Mint ahogy arról már beszámoltunk 2018. augusztus 1-jén bűnmegelőzési minicentrum nyílt a Zirci Információs Pontban, amely a Reguly Antal Múzeum és Népi Kézműves Alkotóház ajándékboltjában működik. A szakkönyvek, kézműves tárgyak és a helyi termékek mellett a … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális | Hozzászólás most!