2018. szeptember hónap bejegyzései

Még a helyszínen elfogták a támadót

A nyomozók rablás bűntett miatt folytattak eljárást egy 18 éves férfi ellen, a Veszprémi Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát. Mint ahogy arról korábban már beszámoltunk Zircen, a Rákóczi téren 2018. augusztus 5-én hajnalban egy közterületi padon ülő férfit megtámadtak. A … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális | Hozzászólás most!

A járdán gázolt

A rendőrök közúti baleset gondatlan okozása vétség miatt folytattak nyomozást egy 44 éves férfi ellen, a Veszprémi Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát. A gyanúsított 2018. március 14-én nem sokkal dél után autóval közlekedett Veszprém belterületén, a Tüzér utcában, a Házgyári … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális | Hozzászólás most!

SPORT, EGÉSZSÉG, KIKAPCSOLÓDÁS VESZPRÉMBEN

Több százan vettek részt az Autómentes Napon megtartott rendezvényen. Évek óta hagyomány, hogy az Európai Mobilitási Hét rendezvénysorozatához a megyeszékhely is csatlakozik, melynek keretében Veszprémben 2018. szeptember 21-én rendezték meg az Autómentes Napot mindazoknak, akik az autójuk helyett inkább a … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális | Hozzászólás most!

PÉNZT, PÉKÁRUT ÉS MUNKAESZKÖZÖKET LOPOTT

Lopás bűntett és lopás vétség miatt indított büntetőeljárást a Veszprémi Rendőrkapitányság egy 24 éves polgárdi férfi ellen, akinek letartóztatását a bíróság elrendelte. Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, 2018. augusztus 14-én érkezett a rendőrségre bejelentés arról, hogy előző nap ismeretlen tettes betört egy … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális | Hozzászólás most!

MOZGÁSBAN AZ ERŐ

Kategória: Aktuális | Hozzászólás most!