(2018. augusztus 21. kedd) nap bejegyzései

Rosszul lett az erdőben

A zirci rendőrök és segítőik megtalálták a Bakonyban bajba került turistákat. Egy gyalogtúrázó csoport kért segítséget a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjától 2018. augusztus 19-én délután, mivel egyik társuk az Eplény és Hárskút közötti erdőrészben rosszul lett, így útjukat nem … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális | Hozzászólás most!

Megelőzési programok és toborzás Nagyvázsonyban

A Veszprém megyei rendőrök vagyonvédelmi óvintézkedésre is felhívták az érdeklődők figyelmét. A hagyományokhoz híven idén is megrendezték a Virtus-Lóerők Napja rendezvénysorozatot Nagyvázsonyban, melyre a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai is meghívást kaptak 2018. augusztus 19-ére. A rendőrök egy különböző akadályelemekből álló … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális | Hozzászólás most!

BikeSafe Eplényben

Kerékpár-regisztráció az országos bajnokságon. Az elmúlt hétvégén, 2018. augusztus 17. és augusztus 19. között tartották az eplényi Bringarénában a Downhill Országos Bajnokságot. A Veszprémi Rendőrkapitányság bűnmegelőzési előadója közösségi szolgálatot ellátó diákok segítségével lehetővé tették a bajnokság résztvevői, illetőleg a verseny … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális | Hozzászólás most!