(2018. július 5. csütörtök) nap bejegyzései

Rendőrök a nyári napközis táborban

A veszprémi rendőrök baleset-megelőzési foglalkozást tartottak táboros gyerekeknek. A Veszprémi Rendőr Sportegyesület a hagyományokhoz híven az idei nyári szünetben is tábort szervezett általános iskolás korú gyermekek részére. A sportfoglalkozások mellett a Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársainak prevenciós programjai is helyet kaptak. Pintér … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális | Hozzászólás most!

Közlekedésbiztonság a kerékpáros nyári táborban

Egy elméleti oktatás után a fékezés technikáját is kipróbálhatták a veszprémi táboros diákok. A Simonyi Zsigmond Ének-Zenei és Testnevelési Általános Iskola által szervezett táborba látogatott el Pintér József címzetes rendőr főtörzszászlós, a Veszprémi Rendőrkapitányság balesethelyszínelője 2018. július 2-án. A diákok … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális | Hozzászólás most!

Áruvédelmi eszközöket távolítottak el a ruhákról

Egy nap alatt két veszprémi üzletből is ruhaneműket próbáltak eltulajdonítani. Az egyik veszprémi ruhaüzlet alkalmazottja értesítette a rendőröket 2018. július 2-án 15 óra körül. Elmondása szerint két fiatal lány különféle ruhaneműket rejtett el a táskájába úgy, hogy előtte a termékeken elhelyezett címkéket és áruvédelmi eszközöket … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális | Hozzászólás most!

Kerékpár-regisztráció Zircen

A BikeSafe program keretein belül egy zarándokút résztvevőinek nyílt lehetősége kerékpárjak nyilvántartásba vételére. A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársa és a veszprémi Táncsics Mihály Szakközépiskola, Szakiskola és Kollégium közösségi szolgálatot ellátó diákja a Mariazelltől Csíksomlyóig tartó kerékpáros zarándoklat résztvevőit fogadta a Bakony … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális | Hozzászólás most!