2018. július hónap bejegyzései

Veszélyes hulladékot rakott az erdőbe

A rendőrök befejezték az 52 éves veszprémi férfi ügyében folytatott vizsgálatot. A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai hulladékgazdálkodás rendjének megsértése vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytattak büntetőeljárást egy 52 éves veszprémi férfival szemben. A nyomozás adatai szerint a gyanúsított 2018. március 21. … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális | Hozzászólás most!

Ellopott egy autót és még jogosítványa sem volt

Az ajkai rendőrök fél órán belül elfogták a 31 éves zirci férfit és őrizetbe vették. Egy zirci lakos tett bejelentést a rendőrségre 2018. július 23-án 6 óra körül, hogy az éjszaka folyamán zárt garázsából eltulajdonították a több millió forint értékű … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális | Hozzászólás most!

Biztonságos közlekedés, biztonságos túrázás

Két teljes nap telt a prevenció jegyében a zirci táborban. A zirci Család- és Gyermekjóléti Szolgálat 2018. július 16-tól immár második táborát szervezte meg a város és a környező települések általános iskolásainak. Ennek programjában 2018. július 17-én délután a Veszprém … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális | Hozzászólás most!

IVOTT, VEZETETT, A RENDŐRÖK ELFOGTÁK

A veszprémi rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát. A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytattak büntetőeljárást egy 54 éves szápári férfival szemben. A nyomozás adatai szerint a férfi 2018. június 20-án 15 óra körül Szápár … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális | Hozzászólás most!

Fegyelmezetlen gyalogosok

Veszélyes, szabályszegő gyakorlat alakult ki Veszprém belvárosában. A veszprémi belvárosi kettős körforgalom építése miatt a Mindszenty József utca és a Mártírok útja kereszteződésében kiépített jelzőlámpás kijelölt gyalogos átkelőhely 2018. június 11-től megszűnt. Ehelyett a Brusznyai Árpád utca és a Mártírok … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális | Hozzászólás most!