2018. június hónap bejegyzései

ŐZGIDÁNAK SEGÍTETTEK

A veszprémi körzeti megbízott és két rendészeti szakgimnáziumi hallgató az anyjától elszakadt kisvad biztonságba helyezéséről gondoskodott. A Veszprémi Rendőrkapitányság körzeti megbízottja két, gyakorlatát teljesítő rendészeti szakgimnáziumi tanulóval 2018. június 24-én délelőtt Tótvázsony környékén, egy futóverseny közelében látott el szolgálatot. Járőrözésük során … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális | Hozzászólás most!

Lezárt nyomozás: fahusánggal csapott a garázsajtóba

A veszprémi rendőrök vádemelési javaslattal fejezték be a garázda férfi ellen folytatott büntetőeljárást. A nyomozás adatai szerint egy 50 éves magyargencsi férfi 2018. február 1-jén 15 óra 40 perckor az egyik veszprémi garázstelepen szóváltásba keveredett ismerősével. A sértett bemenekült saját garázsába, … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális | Hozzászólás most!

Trükkös csalót fogtak a veszprémi rendőrök

Lopás vétség elkövetése miatt indult büntetőeljárás a román származású férfi ellen. Egy veszprémi lakos értesítette a rendőrséget 2018. június 26-án 12 óra körül, hogy egy ismeretlen férfi becsengetett a lakásába, aki erdélyi származású magyar állampolgárnak adta ki magát és pénzt … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális | Hozzászólás most!

Robogót loptak, elfogták őket

A zirci rendőrök a bejelentéstől számított egy órán belül előállították a helyi rendőrőrsre a bűncselekmény elkövetőit. A kiérkező rendőrök az adatgyűjtés eredményeként rövid időn belül azonosították a járművet, és a szomszédos faluban elfogták, majd előállították a helyi rendőrőrsre a vele … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális | Hozzászólás most!

A zirci rendőrök segítettek egy eltévedt kirándulónak a Bakonyban

Egy budapesti lakos tett bejelentést a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2018. június 23-án 17 óra 11 perckor, hogy eltévedt a Csesznek környékén lévő erdőben. A Zirci Rendőrőrs szolgálatirányító parancsnoka telefonon fel tudta venni a kapcsolatot a férfival, így a … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális | Hozzászólás most!