2018. május hónap bejegyzései

Másfél órán belül elfogták a garázdát

A veszprémi rendőrök a bejelentést követő másfél órán belül elfogták a garázdasággal gyanúsítható 30 éves helyi férfit. Egy veszprémi kisüzletből érkezett bejelentés a rendőrségre  2018. május 29-én az esti órákban, hogy ott egy férfi agresszívan viselkedik. A 30 éves helyi … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális | Hozzászólás most!

Kabátot lopott

Vádemelési javaslattal fejezték be a nyomozást a veszprémi rendőrök annak a férfinak az ügyében, aki egy női kabátot tulajdonított el egy veszprémi kávézóból. A nyomozás adatai szerint Veszprém egyik szórakozóhelyén egy 28 éves kaposszekcsői férfi 2018. január 27-én éjjel eltulajdonított … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális | Hozzászólás most!

Cseszneken is BikeSafe

Kerékpár-regisztráció a pecsétgyűjtős természetjáró kerékpártúra végén. Immár tizenkettedik alkalommal került sor 2018. május 26-án Cseszneken a „No motor” elnevezésű gyalog- és kerékpáros turisták számára szervezett, a környék természeti szépségeit bemutató rendezvényre. A nevezési és információs központ közvetlen szomszédságában álló sátorban … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális | Hozzászólás most!

Egy éjszaka kétszer fogták el a rendőrök

Ittasan, lejárt vezetői engedéllyel tilos helyen parkolt egy 62 éves veszprémi nő, majd ellenkező irányból egy egyirányú utcába hajtott. A járőrök 2018. május 27-én az esti órákban Veszprém belterületén igazoltattak egy járművezetőt, aki személygépkocsijával az autóbuszöbölben parkolt. Az intézkedés során … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális | Hozzászólás most!

Előrehozott gyermeknap Pulán

Sebességellenőrzésbe kapcsolódott be az óvodás Szonja. Helyi lakosok kérésére tart visszatérő sebességellenőrzéseket Pula belterületén a Veszprémi Rendőrkapitányság. Egy, a településen élő kislány bepillantást nyerhetett a közlekedésrendészet munkájába 2018. május 24-én délelőtt. Figyelemmel a közelgő gyermeknapra, az egyenruhások teljesítették kívánságát a … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális | Hozzászólás most!