2018. április hónap bejegyzései

Prevenciós délután Gyulafirátóton

Az idős korosztály tagjai álltak a program fókuszában   A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság kiemelt figyelmet fordít a bűnmegelőzésre, az állampolgárok szubjektív biztonságérzetének erősítésére, az áldozatvédelemre, a lakosság, és a megyébe látogató hazai és külföldi turisták biztonságára.  Ennek érdekében komplex bűnmegelőzési … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális | Hozzászólás most!

Ütközött, majd gyalogost sodort el

A veszprémi rendőrök vádemelési javaslattal fejezték be egy közúti baleset gondatlan okozása vétség miatt indított eljárást. A nyomozás adatai szerint egy 49 éves helyi férfi 2018. február 13-án reggel Veszprém belterületén, az Ady Endre utcában közlekedett személygépkocsival a Rózsa utca … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális | Hozzászólás most!

Az iskola tőszomszédságában árusított

A veszprémi rendőrök előterjesztést tettek egy kábítószer-kereskedelemmel gyanúsítható férfi előzetes letartóztatásának indítványozására.   Kábítószer-kereskedelem bűntettének és kóros szenvedélykeltés vétségének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a Veszprémi Rendőrkapitányság egy zirci férfival szemben. A rendelkezésre álló adatok szerint a 44 éves K. … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális | Hozzászólás most!

Téglát küldtek lószerszám helyett

Csalás miatt nyomoznak a veszprémi rendőrök három bajai lakos ellen. Egy bakonyi község lakója egy közösségi oldalon adott fel hirdetést 2018. április 1-jén, melyben pónilovakhoz való használt lószerszám vásárlásához keresett eladót. A hirdetésére egy férfi jelentkezett, aki több mint ötvenezer … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális | Hozzászólás most!

Munkásszállón lopott

Vádemelési javaslattal fejezték be a nyomozást a veszprémi rendőrök annak a férfinak az ügyében, aki a szobatársát lopta meg. Mint arról korábban beszámoltunk, 2018. február 18-án Veszprém egyik munkásszállójának lakóját ismeretlen személy meglopta, amíg ő a szobájában aludt. A tárcáját … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális | Hozzászólás most!