2018. március hónap bejegyzései

Ittasan és jogosítvány nélkül vezetett

A veszprémi rendőrök bíróság elé állítási javaslattal fejezték be a büntetőeljárást egy 45 éves szentkirályszabadjai férfival szemben. A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság járőrei 2018. február 7-én, kora délután Veszprém belterületén intézkedés alá vontak egy mikrobusszal közlekedő szentkirályszabadjai férfit. Az ellenőrzés során … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális | Hozzászólás most!

Az állampolgárok segítségét kérjük!

A zirci rendőrök egy állatkínzás vétség miatt folytatott büntetőeljárásban keresik a cselekmény szemtanúját. A Zirci Rendőrőrs eljárást indított a 19010/250/2018. bűnügyi számon állatkínzás vétség elkövetése miatt egy 58 éves nagyesztergári férfival szemben. A nyomozás adatai szerint 2018. február 9-én délután … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális | Hozzászólás most!

Egy másodpercen múlik az élet

Pintér József rendőr főtörzszászlós újabb előadása. A március 15-e alkalmából kimagasló munkája elismeréseként Magyar Ezüst Érdemkereszt elismerésben részesült Pintér József rendőr főtörzszászlós 2018. március 24-én, délután a szápári művelődési házban tartotta meg filmvetítéssel egybekötött előadását három községből összegyűlt, nagyszámú közönség … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális | Hozzászólás most!

ittasan okozott balesetet

A veszprémi rendőrök bíróság elé állítási javaslattal fejeztek be egy ittas állapotban balesetet okozó férfi ellen indított nyomozást. A 43 éves veszprémi lakos 2018. január 13-án 17 óra körül a 82-es számú főúton közlekedett személygépkocsijával Veszprém felől Gyulafirátót irányába. Haladása … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális | Hozzászólás most!

Ivott, majd oszlopnak ütközött

A veszprémi rendőrök bíróság elé állítási javaslattal fejezték be a büntetőeljárást egy 24 éves férfival szemben. A nyomozás adatai szerint 2018. január 3-án reggel egy gépjárművezető Veszprém belterületén, az Almádi utat a Bajcsy-Zsilinszky utcával összekötő körforgalomban közlekedve megcsúszott, melynek következtében … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális | Hozzászólás most!