2018. február hónap bejegyzései

Betörte az üveget

A veszprémi rendőrök elfogták a garázdaság vétség elkövetésével gyanúsítható 30 éves helyi férfit. Egy veszprémi társasház képviselője tett 2018. február 19-én reggel bejelentést a rendőrségre arról, hogy az azt megelőző éjszaka a ház bejárati ajtajának üvegablakait ismeretlen személy betörte és ezzel … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális | Hozzászólás most!

Ivott, majd árokba hajtott

A veszprémi rendőrök bíróság elé állítási javaslattal fejezték be a büntetőeljárást egy 36 éves férfival szemben. A nyomozás adatai szerint 2018. január 5-én, este a zirci járőrök észlelték, hogy Porva belterületén egy gépjárművezető árokba hajtott. Az intézkedés során a járművezetővel … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális | Hozzászólás most!

Szobatársát lopta meg

A veszprémi rendőrök elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható várpalotai férfit a munkahelyén.   Veszprém egyik munkásszállójának lakója tett feljelentést a Veszprémi Rendőrkapitányságon 2018. február 19-én arról, hogy előző nap, amíg a szobájában aludt, tárcáját – a benne lévő személyi … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális | Hozzászólás most!

Magára hagyta kutyáját

Vádemelési javaslattal fejeztek be a veszprémi rendőrök egy állatkínzás miatt folytatott nyomozást. Az eljárás adatai szerint egy 42 éves dudari nő 2017. novemberében úgy költözött ki dudari otthonából, hogy a tulajdonát képező keverék kutyát az ingatlanhoz tartozó telken hagyta, az … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális | Hozzászólás most!

Évértékelés Veszprémben

Folytatódik a Nagyvárosi Bűnmegelőzési Program. Veszprém Megyei Jogú Város Nagyvárosi Bűnmegelőzési Cselekvési Programja 2017. évi végrehajtásáról, valamint a 2018. évi munkatervben meghatározottakról tartottak értekezletet 2018. február 15-én, a Veszprémi Rendőrkapitányságon. Dr. Ipsits Csaba rendőr ezredes, kapitányságvezető köszöntötte a megjelenteket, kiemelte … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális | Hozzászólás most!