2018. január hónap bejegyzései

Adománygyűjtőknek adták ki magukat

Csalás miatt nyomoznak a veszprémi rendőrök. A nyomozás adatai szerint 2018. január 23-án bejelentés érkezett a rendőrségre arról, hogy két férfi adománygyűjtésre hivatkozva kéregetett Veszprém egyik áruházának eladóterében a vásárlóktól. A járőrök egy 36 és egy 22 éves román állampolgárt … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális | Hozzászólás most!

Megelőzhető a vadbaleset

Vadelütések személyi sérülés nélkül. A Veszprémi Rendőrkapitányság illetékességi területén 2018. január 23-án és január 24-én mindössze 18 óra leforgása alatt három vadelütéses baleset is történt. A helyszínek a 82-es számú főút Bakonyszentkirály külterülete, a 77-es számú főút Nemesvámos külterülete és … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális | Hozzászólás most!

Valótlan tartalmú nyilatkozatot tett

A veszprémi rendőrök közokirat-hamisítás bűntett miatt folytattak eljárást egy kislődi férfi ellen. Az okmányiroda feljelentése alapján indult nyomozás egy kislődi lakos ellen, aki 2017. május 10-én valótlan bejelentés alapján igényelt új vezetői engedélyt. A férfi kérelmében arra hivatkozott, hogy okmányát … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális | Hozzászólás most!

FÚJJUNK A BIZTONSÁGÉRT

A veszprémi rendőrök kiemelt figyelmet fordítanak a gyalogosok védelmére. A Veszprémi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya baleset-megelőzési programot szervezett 2018. január 17-én a helyi Csillag utcai óvodánál. Az akció keretében a gyalogosan közlekedők cipőjét a rendőrök fényvisszaverő spray-vel fújták le. Ezzel a … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Baleset-megelőzés | Hozzászólás most!

Nyílt nap a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányságon

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság a Veszprémi Rendőrkapitánysággal közösen 2018. január 18-án 09.00 órától – 12.30 óráig nyílt napot tartott a pályaorientációs képzést folytató megyei középiskolák végzős tanulói és kísérő tanárai részére. A nyílt nap célja a Rendészeti Szakgimnáziumokba történő jelentkezés … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális | Hozzászólás most!