2018. január hónap bejegyzései

FÚJJUNK A BIZTONSÁGÉRT

A veszprémi rendőrök kiemelt figyelmet fordítanak a gyalogosok védelmére. A Veszprémi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya baleset-megelőzési programot szervezett 2018. január 17-én a helyi Csillag utcai óvodánál. Az akció keretében a gyalogosan közlekedők cipőjét a rendőrök fényvisszaverő spray-vel fújták le. Ezzel a … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Baleset-megelőzés | Hozzászólás most!

Nyílt nap a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányságon

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság a Veszprémi Rendőrkapitánysággal közösen 2018. január 18-án 09.00 órától – 12.30 óráig nyílt napot tartott a pályaorientációs képzést folytató megyei középiskolák végzős tanulói és kísérő tanárai részére. A nyílt nap célja a Rendészeti Szakgimnáziumokba történő jelentkezés … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális | Hozzászólás most!

Lezárult az ügy: Előleget csalt ki

A veszprémi rendőrök vádemelési javaslattal fejeztek be egy csalás vétség elkövetése miatt indított eljárást. A nyomozás adatai szerint az 51 éves veszprémi férfi 2017. szeptember 6-án Veszprémben, egy szórakozóhelyen az egyik ott tartózkodó vendéggel szóbeli megállapodást kötött, hogy borospincéjének bejárati … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális | Hozzászólás most!

Fogadónap a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányságon

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője, dr. Tarcsa Csaba rendőr dandártábornok   2018. január 24-én, szerdán 9-12 óra között fogadónapot tart a főkapitányság épületében a lakosság részére. A főkapitányi fogadónapra előzetes bejelentkezés szükséges a 88/428-022 telefonszám 1130-as mellékén.

Kategória: Aktuális | Hozzászólás most!

Eltiltás hatálya alatt vezetett ittasan

A veszprémi rendőrök őrizetbe vették a 39 éves sofőrt. A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság Forgalomellenőrző Alosztály járőrei 2018. január 14-én, délelőtt Veszprém belterületén igazoltattak egy személygépkocsival közlekedő felsőörsi lakost. Az intézkedés során megállapították, hogy a férfi nem rendelkezik vezetői engedéllyel, valamint … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális | Hozzászólás most!