(2017. december 21. csütörtök) nap bejegyzései

A Veszprémi Rendőrkapitányság kávéakcióval kampányolt a balesetmentes közlekedés érdekében.

A 82-es számú főút gyulafirátóti szakaszán 2017. december 19-én 18 órától tartottak baleset-megelőzési akciót a veszprémi rendőrök. A „Kávéakció” célja az elalvás miatt bekövetkezett balesetek megelőzése volt. A balesetmentes közlekedés érdekében a főút melletti vendéglőben beváltható kávéjegyet osztottak a rendőrök … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Baleset-megelőzés | Hozzászólás most!

Rendőrautóvak vitték iskolába azt a kislányt, akinek az édesanyját egy motoros elütötte

Különleges utazásban lehetett része egy kislánynak, aki korábban szemtanúja volt egy balesetnek,  Veszprém belvárosában közlekedett egy férfi motorkerékpárral 2017. október közepén,​reggel, amikor egy kijelölt gyalogos-átkelőhelyen elütötte a neki jobbról, az úttesten átkelő gyalogost, aki a kislányával kézen fogva közlekedett. A … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Baleset-megelőzés | Hozzászólás most!

Gyalogost ütöttek el…..

Veszprém belvárosában, a Mindszenty József úton közlekedett egy férfi személygépkocsijával 2017. december 19-én délután. Haladása során a járművével elütötte az úttesten átfutó gyalogost, aki súlyos sérüléseket szenvedett. A baleset körülményeit a Veszprémi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya vizsgálja. A balesetek megelőzése érdekében … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Baleset-megelőzés | Hozzászólás most!