(2017. november 3. péntek) nap bejegyzései

Gyalogtúra az együttműködés jegyében

Roma származású diákokat vittek kirándulni a veszprémi rendőrök. A Veszprémi Rendőrkapitányság a Veszprémi Roma Nemzetiségi Önkormányzattal együttműködve roma származású diákoknak szervezett kirándulást 2017. november 2-án a Tihanyi-félszigetre. A program első részében a tanulók egy öt kilométeres gyalogtúrán ismerkedhettek meg a … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális | Hozzászólás most!

Fogadó óra

Fogadónapot tart a lakosság részére Dr. Tarcsa Csaba rendőr dandártábornok, a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője 2017. november 8-án, szerdán 9-12 óra között a főkapitányság épületében. A főkapitányi fogadónapra előzetes bejelentkezés szükséges a 88/428-022-es telefonszám 1130-as mellékén.

Kategória: Rendezvények | Hozzászólás most!

Valótlan tartalmú nyilatkozatot tett

A zirci rendőrök közokirat-hamisítás bűntett miatt folytattak eljárást egy dudari férfi ellen. A Veszprém Megyei Kormányhivatal Zirci Járási Hivatala feljelentése alapján indult nyomozás egy dudari lakos ellen, aki 2017. január 25-én valótlan bejelentés alapján igényelt új vezetői engedélyt. A férfi … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális | Hozzászólás most!

JÁRásŐR szolgálat Veszprémben

A temetők ellenőrzése állt a fókuszban.   A Veszprémi Rendőrkapitányság JÁRásŐR programjának következő állomása 2017. október 31-én Dózsaváros és Csatár-hegy városrészek voltak. A szolgálat megkezdése előtti eligazítást a Dózsavárosi Polgárőr Egyesület irodájában tartották a szolgálatba beosztott rendőrök, polgárőrök és közterület-felügyelők … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális | Hozzászólás most!