2017. november hónap bejegyzései

Szórakozóhelyen garázdálkodott

Vádemelési javaslattal zárták a veszprémi rendőrök a nyomozást egy 33 éves nővel szemben. Az eljárás adatai szerint Veszprém egyik vendéglátójában 2017. szeptember 23-án éjszaka egy 33 éves nő szóváltásba keveredett a szórakozóhely személyzetével, majd ennek hevében támadóan lépett fel velük … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális | Hozzászólás most!

BEMUTATKOZOTT A KISROBOT

Óvodások találkozhattak először a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság új eszközével. A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság és a Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai 2017. november 24-én délelőtt a helyi Csillag Úti Körzeti Óvodában tartottak prevenciós előadást, melynek során bemutatták a rendőrség új kisrobotját. Veszprém megyében … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális | Hozzászólás most!

Ünnepélyes aláírás és igazolvány átadás

Folytatódik a Nagyvárosi Bűnmegelőzési Program Veszprémben A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság adott otthont a Veszprém Megyei Jogú Város Nagyvárosi Bűnmegelőzési Cselekvési Programja 2018. évi munkatervének aláírásához 2017. november 16-án. A munkaterv széles együttműködésre épít a társszervekkel, és megőrzi mindazokat a már … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális | Hozzászólás most!

Betörők rendőrkézen

Összehangolt akció keretében fogták el a bűncselekmény-sorozat elkövetőit. A Veszprémi Rendőrkapitányság lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt eljárást folytat egy 43 és egy 32 éves cseh állampolgárságú férfi ellen. A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a két férfi 2017. október … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális | Hozzászólás most!

Autót kínált az interneten

A veszprémi rendőrök rövid időn belül beazonosították a csalót. A nyomozás adatai szerint ismeretlen személy egy internetes oldalon közzétett egy használt gépkocsit kínáló hirdetést. A veszprémi sértett 2017. november 9-én felvette a kapcsolatot a közzétevő személlyel, és jelezte felé vételi … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális | Hozzászólás most!