2017. október hónap bejegyzései

Ideiglenes forgalomkorlátozás

Veszprém városában a Dózsavárosi Temetőnél és a Vámosi úti Temetőnél ideiglenes forgalomkorlátozás lesz érvényben 2017. október 31-én, november 1-jén, 4-én és 5-én. A 8.00 órától 20.00 óráig kihelyezett táblák tiltják a megállást a Juhar utcának a temető felőli oldalán a … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális | Hozzászólás most!

Veszprémi rendőrök a megelőzés jegyében

„Házhoz megyünk!” és JÁRásŐR programokat tartottak Herenden. A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai 2017. október 27-én délelőtt „Házhoz megyünk!” programot tartottak Herenden. A rendezvény információs pontja a helyi művelődési házban működött. Lehetőség nyílt kerékpár-regisztrációra a BikeSafe nyilvántartás adatbázisába, továbbá a kapitányság által … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális | Hozzászólás most!

Előzetesben a tolvaj

A veszprémi rendőrök beazonosították és elfogták azt a 42 éves kaposvári férfit, aki csellel szerzett pénzt a sértettektől. Egy idős veszprémi nő tett bejelentést a rendőrségen 2017. szeptember 14-én arról, hogy egy ismeretlen férfi becsengetett a házába, önkormányzati dolgozónak adta … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális | Hozzászólás most!

„Látni és látszani!” kampány Veszprémben

Két helyszínen is jelen voltak a rendőrök. Az Országos Rendőr-főkapitányság és az Országos Balesetmegelőzési Bizottság „Látni és látszani!” elnevezéssel kampányt indított azzal a  céllal, hogy a megváltozott őszi útviszonyokra figyelmeztessék a közlekedőket, ezáltal csökkentve a balesetek számát. A kampány keretében … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Baleset-megelőzés | Hozzászólás most!

Közlekedés- és vagyonbiztonsági nap Veszprémben és Zircen

Az idősek világnapjához kötődő rendezvények folytatódtak. A MÁV, a MÁV-START és a Veszprémi Rendőrkapitányság utasbiztonsági kampányt tartott a veszprémi vasútállomáson és a zirci Békefi Antal Városi Könyvtárban, valamint a két város között közlekedő menetrend szerinti vonaton október 20-án, pénteken délelőtt … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális | Hozzászólás most!