2017. szeptember hónap bejegyzései

Ittasan vezetett

Befejezték a veszprémi rendőrök az ittas állapotban elkövetett járművezetés vétség miatt indított eljárást. A lefolytatott nyomozás adatai szerint felmerült az ittasság gyanúja annál a személygépkocsival közlekedő tatabányai férfinél, akit 2017. augusztus 28-án, késő este vontak intézkedés alá Bakonybél belterületén a … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális | Hozzászólás most!

RecepTúra Kádártán

Előadás a könyvtárban. A Veszprémi Rendőrkapitányság megelőzési előadója az Eötvös Károly Megyei Könyvtár szervezésében 2017. szeptember 27-én este a Kádártai Faluházban tartott prevenciós és kiadványbemutató előadást a helyi nyugdíjasklub tagjai részére. „A tudás biztonsága – a biztonság tudása” program újabb … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Bűnmegelőzés | Hozzászólás most!

Baleset szemtanúit keresi a rendőrség

A Veszprémi Rendőrkapitányság a lakosság segítségét kéri. A Veszprémi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya 19010/1540/2017. bűnügyi számon cserbenhagyás vétség elkövetésének gyanúja miatt folytat büntetőeljárást. A nyomozás adatai szerint ismeretlen személy az általa vezetett ismeretlen forgalmi rendszámú, típusú és színű személygépkocsival 2017. szeptember … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális | Hozzászólás most!

Szobatársától lopott

Vádemelési javaslattal zártak le a napokban a veszprémi rendőrök egy lopás vétség megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást.   Az eljárás adatai szerint egy miskolci férfi 2017 nyarán Veszprémben vállalt munkát, és egy munkásszállóban helyezkedett el. A szállóból történő kiköltözése során 2017. … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális | Hozzászólás most!

A zoknijában találták meg a lopott pénzt

A veszprémi nyomozók rövid időn belül elfogták azt a 21 éves férfit, aki miután ismerősét meglopta elmenekült a helyszínről. Egy férfi arról értesítette 2017. szeptember 21-én délután a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját, hogy ismerőse ellopta a kocsiban hagyott pénzét. … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális | Hozzászólás most!