2017. augusztus hónap bejegyzései

Vigyázat! Őzek!

Július közepétől néhány héten át bármikor találkozhatunk úttestre kifutó őzekkel. Az ok: tart az őzek párzási időszaka, és ilyenkor az egyébként szelíd vadak veszélyérzete jelentősen lecsökken. Az őz egyike legelterjedtebb hazai vadállatainknak, az ország teljes területén előfordul. Az őz az … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Baleset-megelőzés | Hozzászólás most!

Életet mentettek a veszprémi rendőrök

Benzinkúton lett rosszul egy 64 éves férfi, az arra járőröző rendőrök megmentették az életét. Szabó Roland rendőr őrmestert, a Veszprémi Rendőrkapitányság, és Molnár Zsolt próbaidős rendőr őrmestert, a Készenléti Rendőrkapitányság járőreit 2017. augusztus 10-én 14 órakor szolgálatuk teljesítése közben egy … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Baleset-megelőzés | Hozzászólás most!

NEM SZÚRJA A SZEMÉT?

Ellenőrzés és megelőzés a köztisztaság javítása érdekében. Közös akciót indított az illegális hulladéklerakók ellen a Veszprémi Rendőrkapitányság, a helyi közterület-felügyelet és a veszprémi Dózsa polgárőrség 2017. augusztus 15-én. A járőrszolgálat során ellenőrizték a szelektív szigeteket és a lakosság által bejelentett … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Bűnmegelőzés | Hozzászólás most!

VISSZAADTÁK AZ ELLOPOTT BABAKOCSIT

A veszprémi rendőrök azonosították azt a nőt, aki a gyanú szerint eltulajdonította a dekorációként kihelyezett, nagy értékű, régiségnek számító tárgyat. A rendőrségre bejelentés érkezett arról, hogy 2017. augusztus 7-én 15 és 16 óra között egy veszprémi étterem bejáratánál elhelyezett, régi … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális | Hozzászólás most!