(2017. július 13. csütörtök) nap bejegyzései

Véget ért a szakmai gyakorlat

Félszáz „táncsicsos” diáknak csak most kezdődik a vakáció. Az elmúlt három hétben a Veszprémi SZC Táncsics Mihály Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Kollégiuma több mint 50 rendészeti pályaorientációs képzésben résztvevő 10. és 11. osztályos tanulója összefüggő nyári szakmai gyakorlatát teljesítette a Veszprémi … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális | Hozzászólás most!

Előadás a Zirci Rendőrőrsön

Táborozókat fogadott az őrsparancsnok Zircen táborozó 1-5. osztályos diákok keresték fel 2017. július 10-én a város rendőrőrsét, ahol Tóth Gábor r. őrnagy, őrsparancsnok tartott részükre előadást a nyárra jellemző szabadidős programok lehetséges veszélyeiről. A témák között szerepelt a szabad vízen … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális | Hozzászólás most!

Vigyázat, átverés!

A telefonos csalások és termékbemutatók alkalmával elkövetett bűncselekmények megelőzései lehetőségeire hívták fel a figyelmet a veszprémi rendőrök. A Veszprémi Rendőrkapitányság 2017. július 11-én prevenciós jellegű kötetlen beszélgetésre hívta a lakosságot. A találkozón Orsós Károly rendőr őrnagy, megelőzési előadó elmondta, hogy … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Bűnmegelőzés | Hozzászólás most!

Eltűnt a piac forgatagában

Rendőr adta vissza szüleinek a kisfiút A Veszprém, Házgyári úti használtcikk piacon 2017. július 9-én délelőtt egy négyéves gyermek elszakadt a szüleitől és felügyelet nélkül maradt a tömegben. A piacvezetőség a rendőrség segítségét kérte a szülők felkutatásához, akikről a kisfiú … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális | Hozzászólás most!