2017. július hónap bejegyzései

Biztonságban voltak az autók a Bakonyban

Bár a hétvégén már strandidő volt, sokan kirándultak az erdőkbe. A Veszprémi Rendőrkapitányság a „Biztonságban a Bakonyban” program keretében immár második éve ellenőrzi illetékességi területén az erdőlátogatók által parkolóként használt zöldterületeket. Több évtizedes tapasztalat, hogy gépkocsi-feltörések nem csak a városokban … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Bűnmegelőzés | Hozzászólás most!

Arany árban adták a bádogot

Befejezték a veszprémi rendőrök a kifosztás bűntett és csalás bűntett miatt indított nyomozást. Az eljárás adatai szerint a 27 éves G. Ludovic és a 19 éves G. Stefan román állampolgárok ereszcsatorna szereléssel házaltak a Dunántúlon. Ennek során számos települést felkerestek … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális | Hozzászólás most!

Prevenciós előadás az erdei pihenőhelyen

A Veszprémi Rendőrkapitányság „Biztonságban a Bakonyban” programjának újabb állomása. A zirci Békefi Antal Városi Könyvtár Művelődési Ház és Stúdió KB már ötödik éve szervezi július és augusztus hónapokban a Kalandos Keddek elnevezésű túrasorozatot, melynek 2017. július 18-ai túráján a Veszprémi … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Bűnmegelőzés | Hozzászólás most!

Vagyonvédelmi centrum nyílik Veszprémben

Az otthonok biztonságát erősítő műszaki megoldásokat népszerűsítik. A veszprémi Alkohol-Drogsegély Ambulancia Egyesület a Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács a „Nemzeti Bűnmegelőzési Stratégia feladatrendszerének támogatása című fejezeti kezelésű előirányzat támogatásának elnyerésére bűnmegelőzési projektek megvalósítására” címmel 2016-ban BM-16-MA kóddal kiírt pályázatán elnyert forrásból a … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Bűnmegelőzés | Hozzászólás most!

Ideiglenes forgalomkorlátozás Veszprémben

Az Utcazene Fesztivál miatt ideiglenesen forgalomkorlátozásra kell számítani a megyeszékhelyen. A Veszprémi Rendőrkapitányság értesíti a járművezetőket, hogy az Utcazene Fesztivál miatt az alábbi forgalmirend-változások lépnek életbe Veszprémben 2017. július 19. és 23. között, 21 órától 3 óráig: Teljes útlezárás lesz … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális | Hozzászólás most!