(2017. június 28. szerda) nap bejegyzései

A vasúti fénysorompó tilos jelzése ellenére a sínekre hajtott

Vádemelési javaslattal fejezték be a veszprémi rendőrök egy közúti baleset gondatlan okozása miatt indított büntetőeljárást. A nyomozás adatai szerint egy 26 éves veszprémi férfi 2017 április 6-án 10 óra körül Veszprém-Kádártán közlekedett személygépkocsijával a Vasút utcában. Haladása során a fénysorompó tilos … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Baleset-megelőzés | Hozzászólás most!

Vádemelési javaslattal zárult a baleset vizsgálata

2017. május 10-én 21 óra körüli időben bejelentés érkezett a rendőrségre, hogy Veszprém belterületén baleset történt. A helyszínen a rendőrök megállapították, hogy a Vilonyai utca felől a Cholnoky út irányába haladó Renault típusú személygépkocsi balra kanyarodása során az „Elsőbbségadás kötelező” … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Baleset-megelőzés | Hozzászólás most!

Táborban járt alezredes úr

A Szentgáli Református Egyház nyári táborában Kovács Botond Árpád tiszteletes meghívásának tett eleget, és tartott  rövid előadást a biztonságról, a nyár veszélyeiről, a helyes közlekedésről Tahin László c. r. alezredes június 26-án Szentgálon. A 7-12 éves gyerekek, azon kívül, hogy … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Baleset-megelőzés | Hozzászólás most!