2017. május hónap bejegyzései

„Házhoz megyünk!” program Nagyvázsonyban

Előadás az iskolában, a nyugdíjas klub tagjainak, kerékpár-regisztráció és közös járőrözés a településen. A Veszprémi Rendőrkapitányság 2017. május 24-én hajtotta végre a rendőrség „Házhoz megyünk!” elnevezésű bűnmegelőzési programjának idei második kitelepülését, melynek helyszíne a jelentős idegenforgalmi vonzerővel is rendelkező Nagyvázsony … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális | Hozzászólás most!

Útját állta az iskolásnak

A veszprémi rendőrök néhány órán belül elfogták a zsarolót. A nyomozás adatai szerint a 18 éves K. Z. Kornél 2017. május 22-én reggel Veszprém egyik lakótelepén elé állt az általános iskolába tartó sértettnek és értékeinek átadását követelte tőle. A sértett … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális | Hozzászólás most!

Nem tudott ajtót nyitni

Bajbajutott idős asszonyon segítettek a veszprémi rendőrök Nagyvázsonyban. Egy férfi kért segítséget 2017. május 23-án délelőtt, mert Nagyvázsonyban lakó idős édesanyja házába nem tudott bejutni. A helyszínre érkező Komlós Norbert rendőr főtörzsőrmester és Tüske András rendőr főtörzsőrmester a nőt a … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális | Hozzászólás most!

Nem adott elsőbbséget a kerékpárosnak

A veszprémi rendőrök egy személyi sérüléses baleset miatt indult eljárást fejeztek be. Egy 50 éves férfi személygépkocsival közlekedett Veszprémben, a Próder Ferenc utcában 2017. március 23-án reggel. A Pápai út kereszteződéséhez érve az „Állj! Elsőbbségadás kötelező!” jelzőtábla utasítása ellenére nem adott … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!

BikeSafe Bakonybélben

Kerékpár-regisztráció a mountainbike versenyen. Az immár hetedik alkalommal, 2017. május 20-án megrendezett Kelly’s Bakonyerdő Maraton kerékpárversenyen regisztráltathatták a résztvevők kerékpárjaikat. A győztesek és a távot sikerrel teljesítők közül sokan gondolták úgy, hogy kétkerekű kedvencük megérdemelte azt a néhány perces procedúrát, … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Baleset-megelőzés, Hírek | Hozzászólás most!