(2017. április 21. péntek) nap bejegyzései

Zárva volt a vendéglő, mégis bement

Tetten érték a veszprémi rendőrök az ittas betörőt Lakossági bejelentésre a veszprémi járőrök 2017. április 17-én éjszaka egy felújítás alatt álló bisztróhoz mentek, ahol megállapították, hogy annak épületébe betörtek, azonban az elkövető már onnan eltávozott. Forrónyomon üldözés keretében alig néhány … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális | Hozzászólás most!

Trófeákat vittek el a házból

Befejezték a veszprémi rendőrök a lopás bűntett miatt indított nyomozást.     A lefolytatott nyomozás adatai szerint a 29 éves K.T. és a 23 éves R.R. sárkeresztúri lakosok 2016. november 14. napján a délutáni órákban lakóhelyükről gépkocsival Tótvázsonyba mentek, ahol … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális | Hozzászólás most!

Bűnmegelőzés a Jutasi úti lakótelep és Bakonyalja városrészben

JÁRásŐR szolgálat és „Házhoz megyünk!” program A Veszprémi Rendőrkapitányság JÁRásŐR programjának következő állomása 2017. április 26-án a Jutasi úti lakótelep és Bakonyalja városrész lesz. A programban együttműködő szervezetek (VMJV önkormányzata, rendőrség, polgárőrség, közterület-felügyelet, családsegítő szolgálat) 14.00 órától 16.00 óráig járőröznek … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális | Hozzászólás most!

Várják az érdeklődőket

Nyílt nap a Veszprémi Rendőrkapitányságon Április 24., a Rendőrség Napja alkalmából a Veszprémi Rendőrkapitányság nyílt napot rendez a kapitányság Veszprém, Bajcsy-Zsilinszky út 2. szám alatti épületében 2017. április 26-án 8.00 órától 11.30 óráig. Ennek célja, hogy az érdeklődők jobban megismerhessék … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális | Hozzászólás most!

Veszprémi rendőr elismerése

Az országos rendőrfőkapitány április 24-e, a Rendőrség Napja alkalmából 2017. év Iskolai Bűnmegelőzési Tanácsadó Tisztje díjat adományozott a Veszprémi Rendőrkapitányság Hivatala állományába tartozó Szalai István r. őrnagynak kimagasló teljesítménye elismeréseként.

Kategória: Aktuális | Hozzászólás most!