(2017. április 18. kedd) nap bejegyzései

Egy-két szóval az ittas vezetésről

Az Európai uniós statisztikák szerint a járművel közlekedők 2-3 %-a vezet alkoholos állapotban és a halálos közlekedési balesetek kb. 30 %-a következik be ittas vezetés miatt. Ezért is kezeljük kiemelten az ellenőrzések során az alkoholos befolyásoltság vizsgálatát, illetve az ittas … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Baleset-megelőzés | Hozzászólás most!

Családi nap Veszprémben

Egészségmegőrző-, sport- és szórakoztató programokkal várták az odalátogatókat. A Veszprémi Rendőrkapitányság az Emberi Erőforrások Minisztériuma által pályázati úton anyagi támogatást nyert el „Szolgálat és Védelem a Családban is” elnevezésű projekt megvalósítására, egyben elnyerte a „Családbarát Munkahely 2016” címet is tevékenysége … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális | Hozzászólás most!

Az internetes vásárlás veszélyei

Tűzifát kínált eladásra a világhálón. Napjainkra az internetes csalások széleskörűen elterjedtek. Az online vásárlás legnagyobb veszélye, hogy a megrendelő megkapja-e az előre átutalt pénzért a kiválasztott árut, illetve azt kapja-e és olyan minőségben, amit kiválasztott. Egy bándi férfi 2017 márciusában … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális | Hozzászólás most!