2017. április hónap bejegyzései

Házhoz megyünk!” és JÁRásŐr program Veszprémben

Az idősek sérelmére elkövetett vagyon elleni bűncselekmények megelőzése állt a középpontban a Veszprémben szervezett bűnmegelőzési rendezvényen, ahol az egyenruhások a társszervekkel közös járőrözést is szerveztek. A Veszprémi Rendőrkapitányság 2017. április 26-án tartotta meg rendőrség „Házhoz megyünk!” elnevezésű bűnmegelőzési programjának első … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális | Hozzászólás most!

Megnyitotta kapuit a rendőrség

A Veszprémi Rendőrkapitányság nyílt napot szervezett, amelynek célja a rendőrség tevékenységének bemutatása volt. A „Rendőrség Napja” alkalmából megrendezett eseményen a látogatók bepillantást nyerhettek a rendőrség munkájába 2017. április 26-án. Megtekinthettek egy intézkedéstaktikai bemutatót, felpróbálhatták a rendőri felszereléseket, beülhettek a rendőrautókba … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális | Hozzászólás most!

Beszámolt a veszprémi rendőrkapitány

Veszprém város képviselő-testülete egyhangúlag elfogadta a beszámolót. Dr. Ipsits Csaba rendőr ezredes, kapitányságvezető Veszprém Megyei Jogú Város Önkormányzatának képviselő-testülete előtt számolt be a kapitányság 2016. évi tevékenységéről. Az ülésen – amelyen részt vett dr. Tarcsa Csaba r. dandártábornok, rendőrfőkapitány is … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális | Hozzászólás most!

Piros lapos akció a kerékpárosoknak

Kezdetét vette a Veszprém Rendőrkapitányság és a Városi Balesetmegelőzési Bizottság új kampánya, ami most a kimondottan a kerékpárosokra fókuszál. A hétvégén – 2017. április 22 én – Szentkirályszabadján hívták fel a kollégák a kerékpárosok figyelmét a kerékpárút helytelen használatának veszélyeiről … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Baleset-megelőzés | Hozzászólás most!

Zárva volt a vendéglő, mégis bement

Tetten érték a veszprémi rendőrök az ittas betörőt Lakossági bejelentésre a veszprémi járőrök 2017. április 17-én éjszaka egy felújítás alatt álló bisztróhoz mentek, ahol megállapították, hogy annak épületébe betörtek, azonban az elkövető már onnan eltávozott. Forrónyomon üldözés keretében alig néhány … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális | Hozzászólás most!