(2017. március 8. szerda) nap bejegyzései

Fokozott közúti ellenőrzés

Ittas vezetőket értek tetten a Veszprémi Rendőrök Veszprémi rendőrök a város központjában 2017. március 3-án a hajnali órákban ellenőrzés alá vontak egy arra közlekedő személygépkocsit és az abban tartózkodó személyeket. Ennek során a vezetői engedéllyel nem rendelkező sofőrrel szemben alkalmazott … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Rendezvények | Hozzászólás most!

Iskolarendőr járt Szentgálon

A Veszprémi Rendőrkapitányság bűnmegelőzési előadói a körzeti megbízottal egy délelőttöt töltöttek a Lőrincze Lajos Általános Iskolában. Az összevont órákon minden kisdiák részt vehetett az iskolarendőrök előadásain 2017. március 6-án. Az előadók interaktívan hívták fel a gyerekek figyelmét a legfontosabb veszélyforrásokra, … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális | Hozzászólás most!

Nőnapi ajándék

A veszprémi rendőrök nőnap alkalmából ajándékkal köszöntötték a szabályosan közlekedő hölgyeket. A Veszprémi Rendőrkapitányság és a Városi Baleset-megelőzési Bizottság a „Női gépjárművezetők biztonságáért akciót” tartott 2017. március 8-án Veszprémben. A rendőrök nőnapon, a reggeli órákban köszöntötték a gépkocsival közlekedő járművezető … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális | Hozzászólás most!