(2017. március 1. szerda) nap bejegyzései

Az automatánál hagyta a pénzét

A jogos tulajdonosa visszakapta a bankjegykiadó automatánál hagyott pénzt a Veszprémi Rendőrkapitányságon. 2017. február 10-én, délelőtt egy hajmáskéri nő kezdeményezett tranzakciót egy veszprémi bankautomatánál. Annak ellenére, hogy az ATM sikertelen tranzakciót jelzett, a felvenni kívánt összeget kiadta. A bankszámla tulajdonosa … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális | Hozzászólás most!

Ünnepélyes állománygyűlés Veszprémben

Évet értékelt a rendőrkapitányság. A Veszprémi Rendőrkapitányság 2017. február 27-én tartotta meg ünnepélyes évértékelő állománygyűlését. Az eseményen részt vett Porga Gyula Veszprém megyei jogú város, Ottó Péter Zirc, Jánszky Lajos László Herend polgármestere, dr. Vincze Edina Ágnes a Veszprémi Járásbíróság … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális | Hozzászólás most!

Forgalomból kivont járművel közlekedett

Körözés hatálya alatt állt a 35 éves ukki járművezető. A Veszprémi Rendőrkapitányság rendőrei a 8-as számú főúton 2017. február 26-án, délután ellenőrzés alá vontak egy gépkocsit és az azzal közlekedő személyeket. Az intézkedés során megállapították, hogy a járművet 2017. február … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális | Hozzászólás most!

Öt autóban öt fő sérült meg

Befejezték a veszprémi rendőrök a közúti baleset gondatlan okozása vétség miatt indított eljárást. A nyomozás adatai szerint egy 73 éves nemesvámosi nő 2016. október 31-én, délután a 77-es számú főúton közlekedett személygépkocsijával Veszprém felől Nemesvámos irányába. Haladása során ismeretlen okból … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális | Hozzászólás most!