2017. március hónap bejegyzései

JÁRásŐr szolgálat Bakonybélben

A turizmus is részét képezte a megbeszélésnek. A Zirci Rendőrőrs parancsnoka, a település körzeti megbízottja, valamint a Veszprémi Rendőrkapitányság megelőzési előadói Márkus Zoltán polgármesterrel és Károlyi Zoltán mezőőrrel 2017. március 28-án délután JÁRásŐR szolgálatot láttak el Bakonybél belterületén. Először közösen … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális | Hozzászólás most!

Ülésezett a Veszprémi Járási Közbiztonsági Egyeztető Fórum

A Hajag Vidéki Vadásztársaság adott otthont a rendezvénynek. A Hajag Vidéki Vadásztársaság adott otthont a rendezvénynek. A Veszprémi Járási Közbiztonsági Egyeztető Fórum idei első ülését tartotta 2017. március 28-án a márkói vadászházban, ahol dr. Tarcsa Csaba rendőr dandártábornok, rendőrfőkapitány köszöntötte … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális | Hozzászólás most!

Közlekedésbiztonsági kupa volt Veszprémben

A Veszprém Városi Baleset-megelőzési Bizottság a veszprémi DELTA Autósiskola együttműködésével 2017. március 24-én délelőtt rendezte meg a Középiskolások Közlekedésbiztonsági Kupáját. A tanulók három kategóriában – kerékpár, segédmotor-kerékpár és személygépkocsi- mérhették össze tudásukat. KRESZ-tesztlapokat töltöttek ki, majd a gyakorlatban is bizonyíthatták … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális | Hozzászólás most!

Elmaradtak a matematika órák

Nagyesztergáron egész nap a biztonság volt a téma. A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztálya „Egy nap a biztonságért – egy nap az iskolában” elnevezésű komplex programjának soron következő állomása 2017. március 21-én Nagyesztergár volt, ahol – a társszervekkel együttműködve – … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális | Hozzászólás most!

Vásárlás közben is vigyázzon értékeire!

A bevásárlókocsiból lopott pénztárcát Veszprémben egy kecskeméti férfi. A nagyáruházak és a kisebb üzletek egyaránt visszatérő színhelyei lehetnek a lopásoknak. Vannak tolvajok, akiket a polcokon elhelyezett árukészlet vonz, míg mások a vásárlók értékeinek megszerzésére törekszenek. Egy veszprémi áruházban 2017. március … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális | Hozzászólás most!