(2017. február 20. hétfő) nap bejegyzései

Két világnapról két világnap között

A Veszprémi Rendőr Nyugdíjas Klubban tartott előadást a megelőzési előadó. A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányságon tartotta aktuális összejövetelét 2017. február 17-én a Veszprémi Rendőr Nyugdíjas Klub. A klubdélután arra is lehetőséget adott, hogy a résztvevők meghallgassák a kapitányság megelőzési előadójának tájékoztatását, … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Bűnmegelőzés | Hozzászólás most!

Körözött személyt fogtak el a veszprémi rendőrök

A Veszprémi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályának baleseti helyszínelői szolgálatuk teljesítése során 2017. február 16-án késő este Veszprém belterületén megállítottak egy személygépkocsival közlekedő, 56 éves férfit. A folytatott intézkedés során megállapították, hogy a Pécsi Rendőrkapitányság a járművezető körözését rendelte el, mivel a … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!

A kerítés megállította, ezért gyalog menekült el

Hamar rendőrkézre került a nemesvámosi telephelyek hívatlan látogatója. Kerítésen keresztül mászott be egy fiatal férfi 2017. február 17-én este egy nemesvámosi gazdasági társaság telephelyére. Az ott parkoló, nyitott állapotú autót a benne felejtett kulccsal beindította és azzal megkísérelt kihajtani az … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!

Az ittasságot ellenőrizték

Nem kellett büntetőeljárást kezdeményezniük a veszprémi rendőröknek a hétvégi akció során. A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai 2017. február 18-án éjszaka fokozott közlekedésrendészeti ellenőrzést hajtottak végre Veszprém területén, valamint a 82. sz. főúton. Az akció célja a szeszes ital fogyasztásából származó alkohol … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Baleset-megelőzés | Hozzászólás most!