(2017. február 11. szombat) nap bejegyzései

Mindennapok hőse

Pálmann László rendőr ezredes, kapitányságvezető helyettes nyerte a rendvédelmi kategóriát a Veszprémben meghirdetett versenyen. Negyedik alkalommal rendezte meg Veszprémben a Mindennapok hősei versenyt a Városi Nyilvánosságért Alapítvány. A szervezők a díjat olyan személyeknek adományozzák, akik kiemelkedőek munkájukban. A pályázat keretében … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális | Hozzászólás most!

Előadás a könyvtárban

A zirci őrsparancsnok járt a nyugdíjasklubban. A Zirci Rendőrőrs parancsnoka rendszeresen járja az illetékességi területe nyugdíjasklubjait, ahol bűnmegelőzési előadásokat tart. 2017. február 8-án délután a járási székhely könyvtárában látták vendégül a zirci nyugdíjasok, akik a besurranásos és trükkös lopásokról, a … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Bűnmegelőzés | Hozzászólás most!

Internetről az egészségnapon

Nemesvámoson, a  Petőfi Sándor Általános Iskolában tartottak előadást a Veszprémi Rendőrkapitányság megelőzési előadói, a körzeti megbízottal. Az iskola szervezésében megtartott egészségnapon az internetről, és annak veszélyeiről beszélgettek a rendőrök a diákokkal. A foglalkozásokat kisfilmekkel tették színesebbé, amelyek például a selfie-k … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Bűnmegelőzés | Hozzászólás most!

A határvadász-képzés iránt érdeklődök jelentkezését várják.

A Veszprémi Rendőrkapitányság toborzócsoportja 2017. február 08-án a Balaton Pláza üzletközpontban várta a határvadász-képzés iránt érdeklődőket. A kora délutáni órákban többen keresték fel az információs pultnál álló rendőröket, akiktől felvilágosítást kaptak a szolgálattal és a képzéssel kapcsolatban, valamint szórólapot vehettek át a részletes információkkal. … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!

Télen is biztonságban az utakon

Közlekedésbiztonsági ellenőrzést tartottak a veszprémi rendőrök A Veszprémi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályának állománya 2017. február 8-án este Veszprémben a 82. sz főúton fokozott közlekedési ellenőrzést hajtott végre. Ennek során felhívták a megállított járművezetők figyelmét az elindulás előtti pára- és jégmentesítésének fontosságára, a megváltozott útviszonyoknak, időjárási körülményeknek … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Baleset-megelőzés | Hozzászólás most!