(2017. február 7. kedd) nap bejegyzései

Megemlékezés miatt ideiglenes forgalomkorlátozás lesz Veszprémben

A Veszprémi Rendőrkapitányság értesíti a járművezetőket, hogy az alábbi forgalmi rend változás lép életbe Veszprém belvárosában 2017. február 8-án 16 óra 50 perctől előre láthatóan 17 óra 20 percig Veszprém, Virág Benedek utcát a Szeglethy József utca irányából a rendőrség … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!

Aluljáróban firkált, elfogták

A rendőrök 20 percen belül elfogtak egy 22 éves román férfit, aki festékszóróval megrongálta egy veszprémi aluljáró falát. A rendőrségre 2017. február 6-án a késő esti órákban érkezett bejelentés arról, hogy a veszprém központjában lévő aluljáró falára ismeretlen személy graffitit festett. … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!

Időben érkezett a segítség

Egy bajba jutott idős férfinak segített a veszprémi rendőr. Veszprémből érkezett bejelentés 2017. február 2-án délelőtt a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletére arról, hogy egy idős férfit több napja nem láttak a szomszédok. A helyszínre irányított rendőr az ingatlan bejárati ajtaját … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!

Négy órán belül elfogták

Lakatlan házba tört be egy 18 éves fiú, akit négy órán belül elfogtak a veszprémi rendőrök. Bejelentés érkezett rendőrségre 2017. február 3-án kora délután, miszerint ismeretlen személy betört egy olaszfalu-felsőperei házba, ahonnan több ezer forint értékű dohányterméket vitt el. A bejelentést követően … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!

Netezz biztonságosan !

Korunk legnagyobb kihívása a fiatalok körében rendkívül gyorsan elterjedt internet, mely a sokoldalú előnye és hasznossága mellett az árnyoldalait is egyre gyakrabban villantja elő. A Biztonságos Internet Naphoz kapcsolódva a Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai is kiemelten foglalkoznak a fiatalok internethasználatának biztonságosabbá … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!