(2017. február 2. csütörtök) nap bejegyzései

Dulakodás lett a hangoskodásból

Csoportos garázdaság miatt indult eljárás a Veszprémi Rendőrkapitányságon. Veszprém egy kereskedelmi szálláshelyén 2017. január 31-én késő este két 22 éves és egy 24 éves jászfényszarui férfi hangos szórakozását szóvá tette a szálló egy másik szobájában lakó vendég, egy 22 éves … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!

Ruhát vett a talált pénzből

Néhány órán belül elfogták a veszprémi rendőrök az 54 éves helyi férfit. A rendelkezésre álló adatok szerint 2017. január 31-én a délutáni órákban a veszprémi Autóbusz-pályaudvar várótermében egy idős férfi pénztárcáját lopta el a gyanú szerint a helyi P.T. Jenő. … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!

Körözöttek rendőrkézen

Több hatóság által is körözött személyeket fogtak el a veszprémi rendőrök Várpalotán egy lakásban fogták el 2017. január 30-án a veszprémi körzeti megbízottak azt a 34 éves hajmáskéri férfit, aki ellen a Győri Törvényszék kábítószer kereskedelem bűntett és járművezetés ittas … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!

Biztonsági intézkedés Veszprémben

Egy bajbajutottnak segítettek a helyi rendőrök. A rendőrségre bejelentés érkezett 2017. február 1-jén az éjszakai órákban arról, hogy egy 7. emeleti lakótelepi lakásból visszatérő segélykiáltás hallható. A kiérkező járőrök a lakásba bejutást követően észlelték, hogy egy idős férfi orvosi ellátásra … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!