2017. február hónap bejegyzései

JÁRásŐr szolgálat Szentgálon

A település időseit keresték fel az egyenruhások. A Veszprémi Rendőrkapitányság beosztottai 2017. február 23-án délelőtt JÁRásŐR szolgálatot láttak el Szentgál belterületén. Először Istvánfalvi Sándor polgármesterrel közösen áttekintették az aktuális problémákat, majd vele együtt kerestek fel olyan nyugdíjasokat, akik koruk, egészségi … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális | Hozzászólás most!

Az áldozatok világnapja

Megemlékezést tartottak Veszprémben a világnap alkalmából. A Veszprémi Rendőrkapitányság 2017. február 22-én az áldozatok világnapja alkalmából kötetlen beszélgetést szervezett a lakosság részére. A rendezvényen Futtató Norbert rendőr alezredes, a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztályának vezetője beszédében ismertette a rendőr-főkapitányság által … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Bűnmegelőzés | Hozzászólás most!

Lezárt akta: csoportos garázdaság

Bíróság elé állítási javaslattal zárták a veszprémi rendőrök a nyomozást. Az eljárás adatai szerint Veszprém egyik szálláshelyén 2017. január 31-én késő este egy 22 éves mándoki férfi szóvá tette a szállóban lévő két 22 éves és egy 24 éves jászfényszarui … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!

Két világnapról két világnap között

A Veszprémi Rendőr Nyugdíjas Klubban tartott előadást a megelőzési előadó. A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányságon tartotta aktuális összejövetelét 2017. február 17-én a Veszprémi Rendőr Nyugdíjas Klub. A klubdélután arra is lehetőséget adott, hogy a résztvevők meghallgassák a kapitányság megelőzési előadójának tájékoztatását, … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Bűnmegelőzés | Hozzászólás most!

Körözött személyt fogtak el a veszprémi rendőrök

A Veszprémi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályának baleseti helyszínelői szolgálatuk teljesítése során 2017. február 16-án késő este Veszprém belterületén megállítottak egy személygépkocsival közlekedő, 56 éves férfit. A folytatott intézkedés során megállapították, hogy a Pécsi Rendőrkapitányság a járművezető körözését rendelte el, mivel a … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!