2016. december hónap bejegyzései

Fát akart lopni, tetten érték

A zirci rendőrök egy 30 éves férfit fogtak el, aki láncfűrésszel vágott ki több akácfát Bakonyszentkirály külterületén. Egy szolgálaton kívüli körzeti megbízotthoz érkezett jelzés arról, hogy egy ismeretlen Egy szolgálaton kívüli körzeti megbízotthoz érkezett jelzés arról, hogy egy ismeretlen személy, 2016. … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Bűnmegelőzés, Hírek | Hozzászólás most!

Egy óra alatt elfogták a fenyegetőt

Közveszéllyel fenyegetés miatt indítottak eljárást a veszprémi rendőrök egy helyi férfi ellen. A rendőrség segélyhívó számára 2016. december 15-én 13 óra 56 perckor bejelentést tett egy ismeretlen személy, hogy Veszprém belvárosban, az egyik áruházat fel fogja robbantani. Az üzletet a … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Bűnmegelőzés | Hozzászólás most!

Télen is biztonságban

A szabályosan közlekedő járművezetők ajándékcsomagot kaptak a veszprémi rendőröktől. A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai év végi baleset-megelőzési kampány keretében tartottak közlekedési akciót 2016. december 14-én reggel. Az egyenruhások a 82-es számú főút 1-2. kilométerszelvénye között igazoltatták a gépjárművezetőket. Az okmányok, valamint … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Rendezvények | Hozzászólás most!

A veszprémi rendőrök bűnmegelőzési tanmesével és ajándékokkal kedveskedtek a veszprémi kórházban fekvő gyerekeknek.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság és a Veszprémi Rendőrkapitányság megelőzési előadói, valamint az MH Légi Vezetési és Irányítási Központ és az MH Katonai Igazgatási és Központi Nyilvántartó Parancsnokság 3-as számú Toborzó és Érdekvédelmi Központ munkatársai közösen látogattak el 2016. december 15-én … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!

Megelőzés a karácsonyi vásárban

Saját kiadványokkal az ünnepek biztonságáért Veszprémben A Veszprémi Rendőrkapitányság megelőzési előadói a hét minden napján jelen vannak a belvárosban, hogy vásárba ellátogatók figyelmét felhívják a legfontosabb veszélyforrásokra. Az idei évben is friss kiadvány készült, amely összefoglalja az aktuális megelőzési tanácsokat. … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Bűnmegelőzés | Hozzászólás most!