(2016. október 8. szombat) nap bejegyzései

Folytatódik a toborzás a Veszprémi Rendőrkapitányságon

A Nagyvárosi Bűnmegelőzési Program keretein belül, a polgárőrök is aktívan részt vesznek a toborzásban A Veszprémi Rendőrkapitányság toborzó csoportjának vezetője 2016. szeptember 29-én 17. órakor a polgárőrök rendőrségen tartott értekezletén mutatta be részletesen a határvadász képzést, a bekerülés feltételeit. Levetítette … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!

Toborzás az emeletes házakban

Liftreklámban is megjelenik a határvadász felhívás A Veszprémi Rendőrkapitányság újabb médiafelületet használ ki a toborzás fellendítésére. A lifttel rendelkező több emeletes lakóépületekben, október hónapban a kihelyezett reklám plakátokon jelenik meg a határvadász hivatást népszerűsítő felhívás. A veszprémi lakosok jelentős része … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!

TOBORZÁSI IDŐPONTOK A VESZPRÉMI RENDŐRKAPITÁNYSÁG KÖRZETI MEGBÍZOTTI IRODÁJÁBAN

 TOBORZÁSI IDŐPONTOK A VESZPRÉMI RENDŐRKAPITÁNYSÁG KÖRZETI MEGBÍZOTTI IRODÁJÁBAN (Veszprém, Stromfeld u. 9/F)  október 11-én 17.00-tól 18.00-ig     VASÚTÁLLOMÁS KÖRZETI MEGBÍZOTTI IRODÁJÁBAN  október 12-én 17.00-től 18.00-ig

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!

5×3 óra az Agórában

A „Házhoz megyünk!” program feladatainak szeptemberi végrehajtása Veszprémben Szeptember utolsó hetében hétfőtől péntekig napi 3-3 órában volt jelen a Veszprémi Rendőrkapitányság megelőzési előadója a Veszprém Városi Művelődési Központban, ahol a „Házhoz megyünk!” elnevezésű megelőző vagyonvédelmi program veszprémi információs pontja működik … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!