(2016. október 3. hétfő) nap bejegyzései

Közlekedésbiztonság a gimnáziumban

A közúti közlekedés veszélyeiről tartott előadást a Veszprémi Rendőrkapitányság. A veszprémi Vetési Albert Gimnázium 11. évfolyamos tanulói 2016. szeptember 28-án találkoztak a rendőrökkel a közlekedésbiztonsági előadáson. A program célja az volt, hogy a gépjárművezetői engedéllyel már rendelkező, de még tapasztalatlan gimnazista … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!

Kiállítással egybekötött nyílt nap Veszprémben

A veszprémi rendőrök nyílt napot és toborzást tartottak 2016. szeptember 29-én a határvadász-képzés iránt érdeklődőknek. A nyílt nap a „70 éves visszhang a Holdról – Bay Zoltán emlékére„ című kiállítással kezdődött a Veszprémi Rendőrkapitányság aulájában, melyet Vörös Zoltán mk. alezredes a Magyar Honvédség 54. Radarezred … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!

Gyalogosgázolás a zebrán

Befejezte a baleset ügyében indított nyomozást a Veszprémi Rendőrkapitányság A nyomozóhatóság közúti baleset okozása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást egy váli férfivel szemben. A Veszprém, Óvári Ferenc utca 1. szám előtti kijelölt gyalogátkelőhelyen 2016. június 14-én 15 óra 30 perckor … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!