2016. október hónap bejegyzései

Toborzás a Veszprémi Járási Hivatalban

A galéria tartalmaz 1 fotót.

Újabb célközönséget szólítottak meg a toborzók…  A Veszprémi Rendőrkapitányság toborzó előadója 2016. október 27-én 13 órától a Veszprémi Járási Hivatalban tartott két előadást. A Hivatal Vezetőjével történt korábbi egyeztetések alapján a nyilvántartásukban szereplő álláskeresőket hívták meg, felkínálva nekik a lehetőséget … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Hozzászólás most!

Méltó megemlékezés elhunyt szeretteinkről

Rendőrök, polgárőrök és a közterület felügyeletek munkatársai összefogásban ügyelnek a temetők rendjére Veszprém megyében. Veszprém megyében mindenszentek és halottak napján a korábbi évek gyakorlatának megfelelően a rendőrök a polgárőrség és közterület felügyeletek munkatársaival együttműködve biztosítja a méltó megemlékezést elhunyt szeretteinkről. … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Baleset-megelőzés, Bűnmegelőzés | Hozzászólás most!

„Látni és látszani” kampány Veszprémben

A gépjárművezetőket ellenőrizték a veszprémi rendőrök a közlekedésbiztonságos akció keretében. A Veszprémi Rendőrkapitányság 2016. október 26-án fokozott ellenőrzést tartott a reggeli és délelőtti órákban a veszprémi Pápai úton valamint a 82-es számú főúton a büntetés-végrehajtási intézet előtt. A kampány ezen … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Baleset-megelőzés, Hírek | Hozzászólás most!

A pályaválasztási kiállításon is folyt a toborzás

A Veszprémi Aréna 2016. október 20-án és 21-én adott otthont a 14. alkalommal megrendezésre kerülő pályaválasztási kiállításnak. A Veszprémi Rendőrkapitányság évek óta jelen van a rendezvényen, azzal a céllal, hogy a rendőri hivatást minél szélesebb körben népszerűsítse. Az idei évben … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!

Toborzás a veszprémi Arénában

A kézilabda mérkőzések előtt is jelen van a Veszprémi Rendőrkapitányság A nagy érdeklődésre számot tartó sportesemények előtt a Veszprémi Rendőrkapitányság toborzó csoportja minden esetben kitelepül a sportarénába. Az elmúlt hétvégén és 2016. október 18-án megrendezett mérkőzéseken széles körben nyílt lehetőség … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!