(2016. szeptember 7. szerda) nap bejegyzései

Kocsikat rongáltak

Vádemelési javaslattal zártak le egy garázdaság miatt indított nyomozást a veszprémi rendőrök. Az eljárás adatai szerint 2016. június 9-én hajnali 1. óra körül egy 22 éves siófoki, és egy 22 éves söjtöri férfi Veszprém belterületén gépkocsik ablaktörlő lapátjait és visszapillantó … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Bűnmegelőzés, Hírek | Hozzászólás most!

Nyárbúcsúztató programon vettek részt a veszprémi rendőrök

Újabb programelem a Nagyvárosi Bűnmegelőzési programban    2016. szeptember 03-án a kora délutáni órákban, a Dózsa városrészben megrendezett nyárbúcsúztatón rendőrök és polgárőrök közösen adtak közlekedésbiztonsági tanácsokat a résztvevőknek. A helyi lakosok a kerékpár regisztrációval kapcsolatban is kértek felvilágosítást, valamint a határvadász … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Baleset-megelőzés, Hírek | Hozzászólás most!

„Zebulonnal az iskolában”

A veszprémi rendőrök a 2016/2017-es tanévben is folytatják közlekedésbiztonsági iskolakezdési kampányukat. Az ünnepélyes iskolakezdési tanévnyitó ünnepségre az idén 2016. szeptember 6-án 10 órakor került sor a veszprémi Dózsa György Német Nemzetiségi Nyelvoktató Általános Iskola ének-zene termében. A rendezvény a „Zebulonnal … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Baleset-megelőzés, Hírek | Hozzászólás most!