2016. szeptember hónap bejegyzései

Kerékpárt kapott a szerencsés

Veszprémi hölgy lett a Veszprém Megyei Baleset-megelőzési Bizottság közlekedési kampányának nyertese. A Veszprém Megyei Baleset-megelőzési Bizottság a kerékpárosok és gyalogosok biztonságát szolgáló közlekedésbiztonsági kampányához a Veszprémi Rendőrkapitányság is csatlakozott. A 2016. május 23-tól 2016. szeptember 21-ig tartó akció ideje alatt … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Baleset-megelőzés | Hozzászólás most!

Toborzás Nemesvámoson és Szigligeten

A tapolcai és a veszprémi rendőrök 2016. szeptember 24-én szüreti rendezvényen adtak tájékoztatást a határvadász-képzés iránt érdeklődőknek. A nemesvámosi és a szigligeti szüreti felvonuláson a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság Humánigazgatási Szolgálata és a Készenléti Rendőrség munkatársa, valamint a tapolcai toborzó csoport … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!

Ismét megrendezésre került a KRESZ-FESZT kisiskolásoknak

Az Országos Rendőr-főkapitányság Országos Baleset-megelőzési Bizottsága által meghirdetett, „KRESZ-FESZT” elnevezésű program kapcsán, a Veszprémi Rendőrkapitányság szeptember 21-én szerdán nyolc és tizenkét óra között a gyerekek közlekedésbiztonsági ismereteinek bővítésére irányuló foglalkozást tartott a Kossuth utcán. A foglalkozás célja az volt, hogy … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Baleset-megelőzés, Hírek | Hozzászólás most!

Autómentes Nap Veszprémben

Évek óta hagyomány, hogy az Európai Mobilitási Hét programjaihoz a megyeszékhely is csatlakozik. Veszprémben a forgalom elől lezárt Stadion utcában 2016. szeptember 22-én ezúttal is sokrétű program várta azokat, akik az autójuk helyett a tömegközlekedést, kerékpározást vagy a gyalogos közlekedést … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Baleset-megelőzés, Hírek | Hozzászólás most!

MEGHÍVÓ

a ZIRCI RENDŐRŐRS TOBORZÁSI NYÍLT NAPJÁRA 2016. SZEPTEMBER 29-ÉN (csütörtökön) 10.00 és 12.00 óra között a VESZPRÉMI RENDŐRKAPITÁNYSÁG TOBORZÁSI NYÍLT NAPJÁRA 2016 SZEPTEMBER 29-ÉN (csütörtökön) 15.30 és 17.30 óra között Programok: 70 éves visszhang a Holdról- Bay Zoltán emlékére című kiállítás megnyitója a határvadász hivatásos … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek, Rendezvények | Hozzászólás most!