2016. július hónap bejegyzései

A játszótéren graffitiztek

Három fiatalkorú ellen indított nyomozást a Veszprémi Rendőrkapitányság. A rendelkezésre álló adatok szerint 2016. július 17-én délután a megyeszékhely egyik játszóterén két fiatalkorú fiú és egy lány piros festékszóróval különféle feliratokat, szimbólumokat festett egy épület falára, közterületi padokra, hulladékgyűjtő konténerekre, kerítésre, valamint a sportpálya egyik … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!

Parkoló gépkocsikat rongáltak meg

A nyomozóhatóság vádemelési javaslattal fejezte be az eljárást A Veszprémi Rendőrkapitányság garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást a N. Tamás siófoki és Ny. Attila söjtöri lakosokkal szemben. Az eljárás adatai szerint 2016. június 8-án éjjel a két 21 éves … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!

Közlekedésbiztonság a táborban

A táborozó gyerekeknek tartottak bűn- és baleset-megelőzési foglalkozást a veszprémi rendőrök. A Veszprémi Rendőr Sportegyesület által szervezett nyári tenisz táborban szerveztek prevenciós programot a Veszprémi Rendőrkapitányság megelőzési előadói 2016. július 8-án. Felhívták a fiatalok figyelmét a nyári szünetben rájuk leselkedő veszélyekre és … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Baleset-megelőzés, Hírek | Hozzászólás most!

Véget ért a szakmai gyakorlat

A Veszprémi Szakképzési Centrum Táncsics Mihály Szakközépiskolája, Szakiskolája és Kollégium rendészeti pályaorientációs képzésében résztvevő diákok rendőrségi gyakorlaton vettek részt a helyi kapitányságon 2016. július 8-ig. Összesen 94 diák kapott lehetőséget a rendőri munka gyakorlati megismerésére. A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság és a Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai – … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!

Meglopta partnerét

Egy lopás miatt folytatott nyomozást zártak le a veszprémi rendőrök. A nyomozás adatai szerint egy veszprémi hölgy társkereső hirdetés útján ismerkedett meg a 43 éves zirci V. Z.-vel, akivel baráti viszonyba került. A férfi látogatásai alkalmával feltérképezte partnernője lakását, majd a felfedezett … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!